el periodic.com

El Club Esportiu Gimnàstica Rítmica d’Almussafes (CEGA) obté excel·lents resultats en la fase autonòmica del Campionat d’Espanya de Conjunts que es va desenvolupar el cap de setmana passat en la localitat valenciana de Burjassot. Els equips Aleví, Junior i Sènior participaran en el Campionat d’Espanya de Conjunts que se celebrarà a la fi de novembre a Valladolid, un esdeveniment en el qual també estarà present l’almussafenya María Di Girolamo, qui competirà al costat de les seues companyes del club de Riba-Roja. A més, els excel·lents exercicis realitzats pels equips Aleví i Junior han fet que la Federació Valenciana de Gimnàstica els haja seleccionat per a representar a la Comunitat Valenciana en la Copa d’Espanya de Conjunts que es disputarà a Alacant del 22 al 26 de novembre.

El pròxim mes de novembre, concretament del 22 al 26, un total de 24 gimnastes almussafenyes participaran en la Copa d’Espanya de Conjunts que es disputarà a Alacant. L’excel·lent execució dels seus exercicis dissabte passat 28 d’octubre a Burjassot ha fet que els equips Aleví i Junior hagen sigut seleccionats per la federació per a disputar aquest important torneig del calendari anual d’aquesta disciplina esportiva.

A més, durant la mateixa jornada, el Club de Gimnàstica Rítmica de la localitat (CEGA) va obtenir la passada dels seus equips Aleví, Junior i Sènior per a la fase nacional del Campionat d’Espanya de Conjunts de Valladolid, una cita que es durà a terme del 30 de novembre al 3 de desembre.

L’equip Junior, integrat per Clara Magraner, Aina Vela, Patricia Pérez, Mireia Simón, Beatriz Hernández i Verónica Morcillo es va proclamar subcampió autonòmic i l’Aleví, compost per Neus Saiz, Arianna Luz, Ainhoa Cañibano, Ainhoa Hurtado, Natalia Canosa i Lluna López, va aconseguir el bronze.

Per la seua banda, les Sèniors locals Elena Grau, Ainoa Vila, Yaiza González, Paula Palacios i Jéssica Carmona van realitzar un excel·lent exercici que els permetrà estar també en la fase final del campionat d’Espanya de Conjunts Absolut.

En aquesta trobada també estarà sobre el tapet la gimnasta local María Di Girolamo, qui competirà al costat de les seues companyes del Club de Riba-Roja en la més alta categoria d’aquest esport. Ella i la resta d’entrenadores de l’entitat, Raquel Soria, Sara Soria, Anna David i Yaiza González, “formen un perfecte quintet d’entrenadores, totes elles amb el títol nacional de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica”, asseguren des del CEGA.

Categories: España Valencia